REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



”Vizitatorul”, thriller românesc în premieră


     Regizorul Jamil Hendi, care a scris și scenariul, a fost prezent la vizionarea de presă a filmului Vizitatorul, care a intrat în cinematografe din 20 aprilie. A venit împreună cu două actrițe, Oana Irina Duțu și Andreea Boșneag.
     De la vizita noastră pe platoul de filmare din 2015 până la premiera de acum, pelicula a circulat la câteva festivaluri. Jamil Hendi a realizat până acum câteva filme de gen - Sinucide-mă! și Vineri seară, două thrillere de scurt și lungmetraj. Nu vrea să rămână în astfel de povești, dar așa s-au legat ideile, după cum mărturisește.
     Vizitatorul este povestea unui cuplu tânăr din provincie care se mută la București, într-o casă de unde a dispărut chiriașa de dinaintea lor. Aparițiile și disparițiile misterioase, sunetele ciudate, o stare de confuzie conturează atmosfera de groază.
     Imaginea filmului este semnată de Alexandru Popescu, Jamil Hendi a realizat montajul, iar de coloana sonoră s-a ocupat Alexandru Ovidiu Stoica. Lungmetrajul este produs de Realdreh Productions, în asociație cu AJJA Film.
 
Imagine:Valeriu Ciubotaru      
Montaj: Radu Georgescu                                                                                                                    
(24.04.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: andreea bosneag, andrei ciopec, filme romanesti, ionut grama, jamil hendi, oana irina dutu, vizitatorul film

Opinii: