REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film“Alt Love Building” se lansează de Crăciun


De la producătorii comediei de succes Love Building, vine, din 26 decembrie, Alt Love Building, un film cu Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă.

Producţia Actoriedefilm.ro este distribuită în cinematografe de Freeman Entertainment. 
În regia Iuliei Rugină, care semnează şi scenariul filmului alături de Ana Agopian şi Oana Răsuceanu, Alt Love Building este primul lungmetraj realizat de Actoriedefilm.ro în colaborare cu directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile, după scurtmetrajul Să mori de dragoste rănită
Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă şi 23 de absolvenţi ai şcolii Actoriedefilm.ro sunt în distribuţie. Una dintre surprizele filmului este apariţia actorului britanic Ben Cross. 
Acţiunea filmului se petrece la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion. Au trecut şase luni de la prima ediţie a taberei de reparat relaţii din Love Building. Acum întâlnim nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi cu probleme şi mai mari. Când nu se şicanează între ei, se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului. Nu mai e atât de simplu să alerge către mult râvnitul “şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”. De data acesta va fi altfel. 
"Atmosfera este altfel, senzaţia este alta. Chiar dacă avem de-a face tot cu premisele din Love Building, acum filmul este unul mult mai apăsător. Alt Love Building nu se ia in serios, ca şi primul, nu schimbă stilistici şi nu schimbă modul de a face filme. Este pur şi simplu o altă latură, mai întunecată, a primului Love Building”, argumentează Iulia Rugină, regizorul filmului. 
"Un film pentru cupluri care încă există, pentru cupluri care nu mai există şi pentru cupluri care încă nu există”, aşa cum declară Dragoş Bucur. 
Alt Love Building e cadoul de Crăciun pentru cinefili, în 26 decembrie.
Detalii: facebook
 

 

 
 


Cuvinte cheie: actoriedefilm.ro, alt love building, filme romanesti, iulia rugina, love building, premiere romanesti, vivi dragan vasile

Opinii: