REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmCaravana Docuart ajunge în orașul Roman


     În zilele de 30 și 31 mai, Caravana Docuart ajunge în orașul Roman, unde va organiza proiecții cu o serie de documentare premiate la București Docuart Fest (BDF).
     Proiecțiile au loc în Sala Nicolae Manolescu Strunga (fosta sală de festivități), iar intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.
     Programul de miercuri, 30 mai, începe la ora 18.00, cu un making of al Turneului Internațional Stradivarius 2015, care este dedicat lui George Enescu și case sale din copilărie – Enescu Experience de Diana Iabrașu și Alexandru Condurache. În continuare puteți viziona Momente de tăcere (regia Ion Donică – Cea mai bună regie) și Secondo me (regia Pavel Cuzuioc).
     Joi rulează Cine iubește și lasă (regia Victor Gălușcă) de la ora 18.00, Varză, cartofi și alți demoni (regia Șerban Georgescu) și Variațiuni pe un nume (regia Violeta Gorgos). 
     Caravana Docuart a călătorit pe drumul documentarului cu BMW România. 
     Proiectul este organizat de asociația culturală pentru film documentar românesc Docuart și reprezintă o extensie a festivalului de film București Docuart Fest. Caravana Docuart este cofinanțată de Ministerul Culturii și Identității Naționale (MCIN) și Centrul Național al Cinematografiei (CNC).
     Detalii: www.caravana.docuart.ro
(30.05.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: caravana docuart roman 2018, docuart fest 2018, documentare romanesti

Opinii: