Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism„Colţuri de Bucureşti” la Cinemateca Union


     Colţuri de Bucureşti, documentarul lui Vlad Trandafir, este proiectat joi, 26 iunie, de la ora 19:30, la Sala Union (Paul Călinescu) a Cinematecii Române, în cadrul programului Independent Union. Gazda evenimentului este criticul de film Mihai Fulger, iar vizionarea este urmată de discuţii cu echipa care dezvoltat acest proiect.
Colţuri de Bucureşti este un documentar în continuă dezvoltare, care adună mărturii despre locuri cu semnificaţie istorică şi personală din Capitală. Filmul este regizat, filmat şi montat de Vlad Trandafir, Dan-Ştefan Rucăreanu se ocupă de sunet, iar Andra-Roxana Trandafir este consultant.
„Misiunea noastră constă în stimularea spectatorilor de a lua act de imensul fond afectiv asociat unor locuri din Bucureşti - practic, capitalul lui intim, chipul lui mai profund, neavând altă consecinţă decât o necesară, indispensabilă, înnoire a privirii. Colţuri de Bucureşti aspiră să fie, pentru imboldul turistic, ceea ce cunoaşterea adevărată este pentru învăţatul pe de rost”, îşi propune Vlad Trandafir.
„Independent Union” este initiaţiva Cinematecii Union care promovează  producţia cinematografică independentă din România.
 
Detalii: www.anf-cinemateca.ro / www.facebook.com/pages/Cinemateca-Română / www.colturidebucuresti.net

Tags: cinemateca union, colturi de bucuresti, independent union, mihai fulger, vlad trandafir

Comments: