REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmFestival de Film la Sighetu Marmației, în Parcul Central


Prima ediție a Festivalului Internațional de Film Maramureș - MMIFF (16-19 iulie) se desfășoară în municipiul Sighetu Marmației.

     La gala de deschidere va fi proiectat filmul Comoara, regizat de Corneliu Porumboiu.
Secțiunea competitivă este rezervată scurtmetrajelor, iar în afara competiției vor fi proiectate lungmetraje românești și străine.
Proiecțiile vor avea loc în aer liber, în Parcul Central, începând cu ora 21.15, publicul fiind invitat să participe la un maraton cinematografic. Accesul este gratuit, spectatorii fiind invitați să voteze pentru Premiul Publicului, oferit în cadrul secțiunilor competitive.
Festivalul Maramureș International Film Festival își propune să ofere publicului din zonă acces la filme românești și străine, dat fiind că nu există sală de cinema.
Festivalul este susținut de Primăria municipiului Sighetu Marmației și este organizat în parteneriat cu Yakasha Film și Fundația Filmul Românesc.
Detalii: primaria-sighet.ro


Galerie Foto

Cuvinte cheie: comoara film, festival de film la sighetu marmatiei, filme romanesti, maramures international film festival 2015

Opinii: