Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism”Unde merg elefanții?”, ne întreabă Gabi Șarga și Cătălin Rotaru


     Răspunde fiecare cum poate, după ce vede filmul. Pelicula produsă de Gabriela Suciu pentru Green Cat Film & Atelier de film este acum în post-producție.
     Unde merg elefanții? este a treia colaborare a regizorilor-scenariști Gabi Șarga și Cătălin Rotaru, care ne-au asigurat că nu e o dramă, ci mai mult o comedie/love story. O femeie singură (Alice Cora Mihalache), care are o fetiță cu probleme de sănătate (Carina Lăpușneanu), întâlnește un june (Mihai Ștefan) ce se atașează de ele. Viețile lor se schimbă radical, traiectoria fiecăruia dintre ei modificându-se, iar traseele lor în viață confirmă întrebarea ”unde merg elefanții?”. Nimeni nu știe ce poate să întâlnească pe drum și cum o să-l marcheze.
     Echipa aarc.ro a fost pe platou la Sky Tower, dar povestea a avut multe locații, iar producția e mers fără probleme, terminând filmarea în 22 de zile. Gabi Șarga, Cătălin Rotaru și Gabriela Suciu și-au pregătit bine parcursul, cu repetiții, locații, echipă. Imaginea este semnată de Adrian Pădurețu, montajul de Ștefan Azaharioaie, iar decorurile de Simona Pădurețu. Din distribuție fac parte și Richard Bovnoczki, Iulia Verdeș și Kani-Andrei Hîncu, castingul fiind gândit de Domnica Cârciumaru.  
     Noi am fost prezenți și în perioada de pregătire, când Gabi Șarga și Carina Lăpușneanu au făcut o schimbare majoră de ”look”.  
Imagine: Nicolae Cara
Montaj: Radu Georgescu
 

Tags: atelier de film, catalin rotaru regizor, gabi sarga, gabriela suciu, green cat film, unde merg elefantii film

Comments: