Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismPaul Negoescu a terminat filmările pentru partea a doua de la ”Două lozuri”


     Regizorul și scenaristul Paul Negoescu și trio-ul Sile (Dragoș Bucur), Dinel (Dorian Boguță) și Pompiliu (Alexandru Papadopol) au terminat filmările pentru partea a doua de la Două lozuri.
     O premieră în industria cinematografică românească, cei patru au decis că succesul de public și de critică al primului film, din 2015, merită o continuare. Intenția a fost anunțată de doi ani, dar abia acum s-a finalizat.
     Cele trei personaje au evoluat între timp, dar nu suficient pentru a evita ridicolul, situațiile comice și aventura în căutarea îmbogățirii peste noapte.
     Producție independentă, realizată de Actoriedefilm.ro, un co-producător din Republica Moldova și numeroși susținători, Două lozuri 2 (titlu de lucru) îi aduce în echipă pe Mihai Bobonete și Ilona Brezoianu. Director de fotografie este Ana Drăghici, iar montajul este realizat de Alex Pintică.
     Paul Negoescu este în plină campanie de promovare pentru Oameni de treabă, cu Iulian Postelnicu în rolul principal.
     Urmează perioada de post-producție, după care va fi distribuit în România de RoImage. Premiera este programată pentru toamna lui 2023.
(27.10.2022)

Tags: alexandru papadopol, dorian boguta, doua lozuri 2 film, dragos bucur, paul negoescu

Comments: