Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismConcurs pentru spectatorii filmului „Hawaii”


     Filmul românesc Hawaii îți oferă șansa să câștigi o excursie în Hawaii. Din 17 noiembrie, mergi la cinema să vezi filmul, păstrează biletul și intră în concurs pe procinema.ro.
     Dragoș Bucur (prezentatorul emisiunii Visuri la cheie), Gheorghe Ifrim (Primarul Vasile din serialul Las Fierbinți), Andi Vasluianu și Cristina Flutur sunt doar câțiva dintre actorii care spun povestea unui film de acțiune, despre dragoste și bani, regizat de Jesús del Cerro.
     „Hawaii surprinde perfect energia unui tânăr care pare rupt din realitatea vremurilor în care trăiește: își cere drepturile, luptă până la capăt și nu se lasă călcat în picioare de nimeni. Trebuie să îl vedeți. Situația de azi nu e cu mult schimbată, iar în cele din urmă atitudinea este cea care contează. Vă aștept la cinema,” a spus Dragoș Bucur.
     Filmul, care intră în cinematografe pe 17 noiembrie, spune povestea despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață.
     Tu ce ai face dacă într-o zi ai moșteni 3 milioane de dolari? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă pe procinema.ro/hawaii, în perioada 17 noiembrie – 15 decembrie 2017, cei care merg la cinema și urmăresc filmul Hawaii. Cel mai creativ, surprinzător și neconvențional răspuns înscris în campanie împreună cu seria biletului la film va câștiga marele premiu: o excursie pentru două persoane în Hawaii, cu bilete de avion și cazare la hotel de 4*  timp de o săptămână.
     Mai multe informații despre concurs și regulamentul concursului sunt disponibile pe site-ul procinema.ro/hawaii.
(08.11.2017)

Tags: andi vasluianu, cristina flutur, dragos bucur, excursie hawaii, hawaii film, jesus del cerro

Comments: