REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Weekend de filme și concerte la Audience Award Film Festival 2017


     Mâine, 21 aprilie, începe ediția a 2-a a Audience Award Film Festival, cu filme premiate de public la marile festivaluri ale lumii (Café Society, Insyriated și Complet străini), în premieră în România, trei proiecții inedite sing-along și concerte de neratat, la Cinema MuzeuȚăranului și la Clubul Țăranului.
     Vineri seară, de la ora 22.00, Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov și Alex Neagu inaugurează serile de muzică din festival cu un concert special cu personaje, o joacă a textelor cu melodii și instrumente posibile.
     Sâmbătă, 22 aprilie, după proiecția musicalului modern Once, seara irlandeză continuă cu spectacolul de muzică și dansuri tradiționale al celor de la Shanon Ceili Band: Peter Moynahan, chitară și voce, Natalia Pancec Colotelo, vioară, Alia Talos, voce și percuții. Invitații lor sunt grupul de dans irlandez (tradiţional şi step) Irish Way, înfiinţat de Dan Popovici.
     Anul acesta, Audience Award Film Festival propune și o serie de proiecții sing-along cu trei dintre cele mai apreciate filme musical recente. Piesele „City of Stars” din La La Land și „Falling Slowly” din Once sau cele mai îndrăgite melodii ale trupei ABBA de pe coloana sonoră a filmului Mamma Mia! vor putea fi cântate de public în timpul proiecțiilor de la Cinema Muzeul Țăranului. Duminică seara, de la ora 22:00, festivalul se închide cu un Karaoke Party cu melodii memorabile din filme.
     Detalii: www.filmedefestival.ro


Galerie Foto

Cuvinte cheie: ada milea, audience awards film festival 2017, cafe society film, editie sing along, musical

Opinii: