REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„#selfie69” – locul I în box-office România


     Super-comedia #Selfie 69 (regia Cristina Iacob) a adus în cinematografe, la finalul acestei săptămâni, 63.016 spectatori, situându-se pe primul loc în box-office-ul din România, ca număr de spectatori și încasări realizate în săptămâna 19 – 25 septembrie.
     Filmul a fost lansat în 16 septembrie și a surclasat în această perioadă producțiile hollywoodiene de pe marile ecrane din România. Este cea mai bună primă săptămână a unui film românesc în cinematografe de 15 ani încoace.
     După primul weekend în cinematografe (16 – 18 septembrie), #selfie69 fusese vizionat de peste 25.000 de spectatori.
     „Când am pornit la drum în aventura #selfie nu m-am gândit că o să ajungem aici. Pentru mine, orice om care intră într-o sală de cinema să vadă un film românesc este un pariu câștigat, un pariu câștigat cu mine, cu meseria asta minunată,” spune Olimpia Melinte.      „Motivul pentru care am ales să fac actorie a fost să ajung prin arta mea la oameni, să-i fac să se vadă pe ei în personajele mele, și e o senzație plăcută să știu că povestea noastră a ajuns cu succes la ei. Vă mulțumim că ați crezut în noi, de data asta s-au schimbat rolurile și ne-ați făcut voi pe noi să zâmbim!”, continuă Olimpia.
     „Uau! E minunat că #selfie69 place atât de mult! Mă bucur că atât de multă lume a văzut filmul,” spune Vlad Logigan. „Oamenii se distrează la filmul nostru, râd, aplaudă. #selfie69 are şi o doză generoasă de acțiune foarte bine făcută, iar numărul mare de spectatori arată că e un film bun, altfel decât au văzut în România până acum. Haideți la cinema să vedeți #selfie69!”, adaugă Vlad.
(27.09.2016)

Cuvinte cheie: box office romania, cristina iacob, film romanesc, selfie69 film

Opinii: