REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„#selfie69” – peste 25.000 de spectatori în primul weekend în cinema


     Comedia  #Selfie 69 (regia Cristina Iacob) a adus în cinematografe weekend-ul acesta peste 25.000 de spectatori, clasându-se pe locul 2 în topul box office-ului din România, conform Cinemagia.
     Filmul a fost lansat pe marile ecrane vineri, 16 septembrie, și a făcut dublu față de prima săptămână în cinema a primului #selfie, care a fost povestea cu cel mai mare succes românesc de box office în 2014.
     „Tinerii au nevoie de un film pentru ei în care se regăsesc. Și se pare că actorii români pot depăși starurile de la Hollywood,” spune regizorul Cristina Iacob. „E minunat când vezi că publicul se bucură de film, pentru că noi toți l-am făcut cu mare drag pentru ei, pentru spectatori. Ne dorim să bucurăm cu #selfie69 cât mai mulți oameni. Avem nevoie de iubire și de zâmbete largi în viața noastră. Veniți la film cu mic, cu mare, nu o să vă pară rău. Ah, la acest film, părinții au voie doar cu acordul copiilor,” spune Cristina.
     După aventura din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea... Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei grații bune și nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma unui pariu ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marită prima în trei zile?!
     Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. #selfie69 este produs si distribuit de Zazu Film.

Cuvinte cheie: box office film romanesc, crina semciuc, cristina iacob, flavia hojda, olimpia melinte, selfie69 film

Opinii: