REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmPremieră „Portrete în pădure”, la Cinema Union


     Portrete în pădure (regia Dinu Tănase) are premiera joi, 24 martie 2017, ora 19:00, la Cinema Union din București.
     Inspirat din romanul „Duminica mironosițelor” de Dana Dumitriu, un polițist investighează o crimă petrecută în pădurea din apropierea orașului. Supraviețuitoarea agresiunii, în stare de șoc, nu poate contribui la bunul mers al anchetei. Misterul crimei care bântuie „pădurea blestemată” cum îi spun localnicii și care „parcă-i înghite pe cei care intră în ea”, pare de neelucidat. Când nu se aștepta, trecutul se întoarce nemilos împotriva polițistului. Ireparabilul se produce printr-un gest necugetat și violent. Sub povara faptei săvârșite, va trebui totuși să ducă la capăt ancheta. Reconstituirea sfârșește dramatic. Acuzat și acuzator, la marginea pădurii, chemat parcă misterios de ea, va trebui să ia o hotărâre.
     Din distribuția filmului fac parte actorii: Dan Condurache, Ofelia Popii, Alin State, Şerban Pavlu și Marius Stănescu.
     Portrete în pădure este o producție Casaro film, realizat cu sprijinul: SRTV și Centrului Național al Cinematografiei din România și este distribuit de Global Film.
     Detalii: Portrete în pădure // Facebook
(15.03.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cinemateca romana, dan condurache, dinu tanase, ofelia popii, potrete in padure film, premiera romaneasca

Opinii: