REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Bacalaureat” – premieră românească simultană cu cea de la Cannes


     Bacalaureat, cel mai recent film regizat de Cristian Mungiu, va avea premiera românească simultan cu cea mondială din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, pe data de 19 mai, la ora 19.
     Premiera va fi deschisă publicului și va avea loc la Sala Palatului din București, unde aproximativ 4.000 de oameni vor putea vedea filmul în același timp cu juriul și spectatorii de la Cannes.
     O parte din echipa filmului va fi prezentă la evenimentul din București, iar membrii echipei aflați la Cannes vor intra în legătură cu spectatorii bucureșteni în direct de pe covorul roșu.
     Biletele vor fi puse în vânzare în rețeaua Eventim și pe www.eventim.ro, la Agenția de bilete a Sălii Palatului și pe www.salapalatului.ro. 
     Tot în data de 19 mai, Bacalaureat va putea fi văzut în avanpremieră și în cinematografele din rețeaua Cinema City din Cluj Iulius, Ploiești Shopping City, Arad Atrium, Târgu Mureș, Brăila, Timișoara Shopping City, Bacău, Pitești, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Suceava, Constanța Maritimo, precum și în București la Afi Palace Cotroceni, Mega Mall și Sun Plaza.
     Detalii: Bacalaureat2016.com // Facebook
 

 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: bacalaureat film, cannes 2016, cristian mungiu, graduation film, premiera romaneasca

Opinii: