REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Câini” a lansat trailer-ul oficial


     Din 23 septembrie, unul dintre cele mai așteptate filme românești ale anului poate fi văzut pe marile ecrane din România.
     Câini marchează debutul în lungmetraj al lui Bogdan Mirică, scenaristul și co-regizorul serialului HBO Umbre, și reunește trei dintre cei mai apreciați actori români, în roluri puternice: Dragoş Bucur, Vlad Ivanov și Gheorghe Visu.
     O mostră din atmosfera plină de suspans a filmului, în trailerul lansat oficial astăzi.
     Trailerul a fost realizat de Foarfeca Studio, iar coloana sonoră a fost furnizată de MusicDirector. Una dintre cele mai tensionate scene din film, care se petrece noaptea, a fost sursă de inspirație pentru posterul oficial.
     O combinație de thriller, film noir și western modern, cum l-au descris criticii, Câini a fost primit cu entuziasm de presa internațională și de publicul de la Cannes, TIFF sau Sarajevo. Zilele acestea, filmul concurează pentru trofeul Heart of Sarajevo, iar în lunile următoare va fi proiectat în festivaluri din Canada, Danemarca, Israel, Italia, Portugalia, Suedia sau Spania. Câini a câștigat deja Premiul FIPRESCI în secțiunea Un Certain Regard la Cannes și Marele trofeu TIFF 2016.
     Filmul va fi distribuit în România, din 23 septembrie, de Transilvania Film.
     Detalii: Facebook
 

 
(18.08.2016)

Cuvinte cheie: bogdan mirica, caini film, dragos bucur, premiera romaneasca, umbre serial, vlad ivanov

Opinii: