REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmIlie Dumitrescu Jr, despre rolul său în „Un pas în urma serafimilor”


     Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, face parte din distribuția lungmetrajului de debut al lui Daniel Sandu, Un pas în urma serafimilor, care va fi lansat în cinematografe pe 22 septembrie, și spune despre partitura interpretată în această producție că este de departe cel mai important rol făcut de el până în prezent.
     Ilie Dumitrescu Jr. s-a simțit atras de actorie încă din copilărie, de la spectacolul în care a jucat la sfârșitul clasei întâi. „Când am crescut, am avut ocazia să urmez cursul de actorie Mandragora Movies Film Academy, unde am învățat tehnica Ivanei Chubbuck din cartea «Puterea Actorului». Ajungând să înțeleg puțin mai bine cum se abordează actoria și ce principii stau la baza ei, am realizat că sunt pe cale să parcurg un drum foarte dificil. Ulterior am descoperit că a fi prezent și conștient în viață sau într-o anumită situație dată depinde doar și doar de tine,” spune actorul.
     Până în prezent, el a făcut parte din distribuția a trei lungmetraje: Love by Design, Palatul Pionierilor B’92 și Un pas în urma serafimilor.
     „Vă aștept din 22 Septembrie la cinema pentru a viziona un film foarte bine conceput, plin de subtext, regizat de Daniel Sandu. În Un pas în urma serafimilor fac de departe cel mai important rol al meu,” adaugă Ilie Dumitrescu Jr.
     Filmul îi are în rolurile principale pe Ștefan Iancu și Vlad Ivanov, distribuția fiind completată de Ali Amir, Alfred Wegeman, Ștefan Mihai, Niko Becker, Cristian Bota, Marian Popescu, Radu Botar.
     Scenariul și regia poartă semnătura lui Daniel Sandu, imaginea a fost realizată de George Dăscălescu, montajul de Mircea Olteanu, costumele de Cireșica Cuciuc, scenografia de Adrian Cristea, iar Marius Leftărache s-a ocupat de sound-design. Producători sunt Ada Solomon și Ioana Drăghici.
     Detalii: facebook
(31.08.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: ada solomon, daniel sandu, ilie dumitrescu jr, premiera romaneasca, un pas in urma serafimilor film

Opinii: