REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmFilme de Cristian Mungiu și Corneliu Porumboiu la Festivalul Internaţional de Film Arava


     În contextul situației actuale la nivel internațional, ediția 2020 a Festivalului Internațional de Film Arava a fost reprogramată într-un nou format online, în perioada 5-14 noiembrie 2020. 
     Programul acestei ediții va aduce în focus activitatea unor regizori internaționali care și-au prezentat filmele de-a lungul timpului la festival. Astfel, va fi proiectat online filmul pe care aceștia l-au prezentat la festival, precum și una dintre creațiile cinematografice mai timpurii ale acestora. În urma succesului constant de care s-au bucurat proiecțiile de film românesc la edițiile precedente ale festivalului și cu sprijinul ICR Tel Aviv, în cadrul ediţiei din acest an organizatorii au selectat doi regizori români care se vor afla în focus la festival – Cristian Mungiu (cu 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile și Bacalaureat) și Corneliu Porumboiu (cu Polițist, adjectiv și La Gomera).
     Filmele prezentate în festival vor fi disponibile spre vizionare online în Israel în perioadele 10-14 noiembrie 2020, respectiv 14-15 noiembrie 2020.
Detalii: ICR

(07.11.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: 4 luni 3 saptamani si 2 zile film, corneliu porumboiu, cristian mungiu, festivalul internaţional de film arava 2020, la gomera film

Opinii: