REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmA început campania „În Miami USA, cu Codin și Bromania!”


     Biletele în avans pentru filmul Miami Bici, în regia lui Jesús del Cerro, sunt disponibile în cinematografele din toată țara și, cu această ocazie, producătorii filmului lansează o campanie online inedită, prin care oferă șansa fanilor pasionați de comedie să câștige o excursie de 10 zile pe platourile de filmare din SUA.
     Miami Bici este un film independent, scris și produs de Codin Maticiuc, regia aparținându-i lui Jesús del Cerro. Alex Coteț este co-scenarist. Totodată, Codin joacă și rolul principal în film, alături de Matei Dima.
     Campania online „În Miami USA, cu Codin și Bromania!” începe odată cu punerea în vânzare a biletelor în avans în cinematografele din toată țara și oferă șansa unui norocos câștigător de a petrece 10 zile de neuitat împreună cu o altă persoană în Miami, alături de personajele principale din film, Codin Maticiuc și Matei Dima.
     Mecanismul campaniei este simplu și constă în achiziționarea unui bilet online sau din cinematografele partenere și trimiterea unei poze cu acesta într-un mesaj pe paginile Miami Bici - Facebook sau Instagram -, pentru validare.
     Extragerea va avea loc la finalul lunii aprilie, iar norocoșii câștigători se vor bucura de vizite în toate locurile de filmare, inclusiv în cluburi, pe bărci și în vilele situate pe insule private.
     Povestea filmului urmărește călătoria peste ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât „visul american”, cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid. Odată ajunși în Statele Unite, cei doi intră într-o situație complicată din cauza lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida, care deține afaceri suspecte.
     Filmul Miami Bici este distribuit în cinematografele din România de Vertical Entertainment și are premiera pe 21 februarie.
     Biletele pot fi rezervate și cumpărate atât online, cât și în toate cinematografele partenere, iar toate informațiile despre campania „În Miami USA, cu Codin și Bromania!” sunt disponibile pe paginile de Facebook și Instagram Miami Bici.
     Detalii: Miami Bici FB
 

 
(07.02.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: codin maticiuc, concurs miami bici, jesus del cerro, matei dima, miami bici film

Opinii: