REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmActoriedefilm.ro începe filmările pentru „Uruguay”, cu Dragoș Bucur și Cristina Flutur


     Actoriedefilm.ro intră în etapa de producție cu lungmetrajul Uruguay, regizat de Jesús del Cerro.
     Producția are sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, iar filmările au început pe 2 februarie 2016 și se vor desfășura în București, Buftea și împrejurimile capitalei.
     Uruguay este cel de-al șaselea film al regizorului și producătorului spaniol Jesús del Cerro în România. Povestea se petrece în timpul regimului comunist și gravitează în jurul personajului principal, Andrei, și a modestei sale familii de muncitori din București. În fiecare zi, Vasile, tatăl lui Andrei așteaptă un mesaj, însă aceasta întârzie să apară, până când familia primește o veste de la ambasada Uruguay-ului.
     Dragoș Bucur (Andrei) și Cristina Flutur (Ioana) interpretează personajele principale, alături de Constantin Cojocaru, Rodica Lazăr, Andi Vasluianu și Gigi Ifrim, iar co-scenariștii sunt: Manuel Feijoo, Beatriz Gonzalez Cruz și Ruxandra Ghiţescu. Actorul Dragoș Bucur este și producătorul acestui lungmetraj.
     Detalii: Actoriedefilm.ro


Galerie Foto

Cuvinte cheie: actoriedefilm.ro, cristina flutur, dragos bucur, jesus del cerro, uruguay film

Opinii: