REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



80 de scenarii înscrise la The Script Contest


     A doua ediție The Script Contest, concurs de scenarii de scurtmetraje, s-a încheiat pe 12 ianuarie 2018. Au fost înscrise peste 80 de scenarii, din care 72 au acceptat regulile de înscriere. Câștigătorul ediției a doua, cu tema      „Portrete ale unei lumi pe cale de dispariție” va fi anunțat pe data de 1 martie 2018 pe pagina oficiala de website și Facebook TSC.
     Ediția cu numărul doi a avut tema „Portrete ale unei lumi pe cale de dispariție”, precum și trei genuri favorite: short docs, comedii și drame. Fiecare participant a avut dreptul să înscrie în concurs un singur scenariu, premiul constând într-un cec de 500 euro, precum și producția scenariului în decursul unui an de la data finalizării concursului, cu susținerea financiara a Castalia Pictures și FILM+.
     Juriul este format din cinci oameni activi în industria filmului, și anume Paul Negoescu (regizor), Alexandra Safriuc (scenarist și director artistic SHORTSUp), Yvonne Irimescu (director festival NEXT), Massimiliano Narduli (selecționer pentru festivaluri precum NEXT, Timishort, Brest, Divan, etc) și Laura Mușat (producător de film și fondator ADFR).
     Detalii: www.romfilmdevelopment.org // www.thescriptcontest.com
(23.01.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: asociatia pentru dezvoltarea filmului romanesc, concurs scurtmetraj, scenariu, scurtmetraj, the script contest 2018

Opinii: