Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Premieră cinepub.ro: ”Vera”, de Dorian Boguță


     Cinepub.ro ne oferă un scurtmetraj semnat de Dorian Boguță. Vera” este povestea hazlie a unui tânăr prea timid şi ghinionist care se găsește în încercarea de a-şi găsi o parteneră de o seară. O producție marca actoriedefilm.ro cu Irina Noapteș și Anghel Damian în rolurile principale. 
     Mihnea, un tânăr de 20 de ani, este respins de iubită. Plin de frustrări, încearcă să se aline în brațele unei lucrătoare sexuale, dar ghinionul îl urmărește. Când ajunge acasă, pe scări o întâlnește pe Vera. Tot ce se întâmplă în continuare ai putea zice că-i va schimba viața, însă lucrurile iau iarăși o întorsătură neașteptată.
     Filmul a avut parte de o premieră națională la Festivalul Internațional de Film Transilvania în 2015, iar premiera internațională a avut loc la Mons International Festival of Love Films în același an. Imaginea este semnată de Vivi Drăgan Vasile.
     Pe CINEPUB mai puteți viziona scurtmetrajul său Kazimir (2013) și Sfârșit (2015), precum și filmele Love Building (2013) și Alt Love Building (2014), două producții independente ale actoriedefilm.ro, școală și casă de producție pe care Dorian Boguță a înființat-o împreună cu Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol
(1.04.2022)

Tags: actoriedefilm.ro, anghel damian, dorian boguta, vera film

Comments: