Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Actoriedefilm.ro a lansat trailerul filmului ”Hawaii”, regizat de Jesús del Cerro


     Echipa filmului românesc Hawaii vă invită să urmăriți primul trailer al peliculei produse de Actoriedefilm.ro, în care Dragoș Bucur, Cristina Flutur și Andi Vasluianu au rolurile principale.
     Dragoș Bucur povestește despre inspirația care a stat la baza personajului pe care îl interpretează, Andrei. „Există o fotografie din timpul Revoluţiei, cu un tânăr în mulţime. E o discrepanţă enormă între el şi toţi cei din jur; ai senzaţia că e călător venit din viitor. E înconjurat de oameni cu pancarte, care au căciuli, cu geci, oameni pe feţele cărora se vede traiul în communism, dar tipul ăsta e cu mâinile în buzunar, descheiat la geacă... Are un soi de relaxare... şi aşa e Andrei, personajul meu. E genul de om care nu acceptă sistemul, doar pentru că este un sistem împământenit, care nu acceptă regulile, atunci când nu sunt drepte, doar pentru că sunt impuse de sus; genul de om pentru care imposibilul nu prea există, pe care, de multe ori, mulţimea îl consideră idealist, credul, naiv, chiar nebun.”
     Hawaii este regizat de Jesús del Cerro și este o producție Actoriedefilm.ro, realizată în colaborare cu Indie Studio și cu sprijinul CNC. Filmul este distribuit de Ro Image 2000 și se va lansa în cinematografele din România pe 17 noiembrie 2017.
Detalii: facebook
(19.10.2017)

Tags: actoriedefilm.ro, dragos bucur, hawaii film, jesus del cerro

Comments: