REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Secretul fericirii” – proiecții speciale la Iași și Călărași


     Secretul fericirii (regia Vlad Zamfirescu) spune povestea a trei prieteni care trebuie să se confrunte și să depășească stereotipurile sociale, în contextul unor situații neașteptate. Construcția, atent gradată, mizează pe umor, replici simple și adevăruri incomode.
     Secretul fericirii va avea două proiecții în luna octombrie la Iași și Călărași. Pe 5 octombrie, la ora 18.00, va avea loc o proiecție la Cinema 3D/2D din Călărași, la care vor fi prezenți regizorul Vlad Zamfirescu și producătorul Cristina Dobrițoiu. Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, prin Centru Județean de Cultură și Creație Călărași, și face parte din cadrul Festivalului 7 Arte.
     La Iași, filmul va rula în data de 8 octombrie 2018, când va avea loc proiecția filmului la Cinema Ateneu, la care va fi prezent Vlad Zamfirescu.
     Detalii: Cinema Ateneu // Secretul fericirii FB
(27.09.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cinema 3d 2d calarasi, cinema ateneu iasi, cristina dobritoiu, irina velcescu, secretul fericirii film, vlad zamfirescu

Opinii: