REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmSecretul fericirii (2018)

The Secret of Happiness

90 min. - Comedie Love Story - N 15 - 19.10.2018

Sinopsis : Povestea a trei prieteni care, cu sau fără voie, trec peste stereotipuri și previzibil, redefinindu-şi viețile în urma unor întorsături de situație.

Regie: Vlad Zamfirescu

Scenariu: Alexandru Popa

Actori Principali: Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu, Theo Marton


Galerie Foto:

 • Secretul fericirii (2018)
 • Secretul fericirii (2018)
 • Secretul fericirii (2018)
 • Secretul fericirii (2018)
 • Secretul fericirii (2018)
 • Secretul fericirii (2018)

Vezi toată galeria

Distribuție:

Vlad Zamfirescu
Irina Velcescu Ana
Secretul fericirii (2018) Theo Marton
Vezi tot genericul

Producători

Movie Production Entertainement

Date de producție

Filmări în 2015.

Festivaluri, premii

 1. 2018 - Los Angeles Film Awards, SUA, - Best Duo: Vlad Zamfirescu &TheoMarton; HonorableMention: NarrativeFeature
  2018 - Virgin Spring Cinefest, India - Silver Award: Best Debut: Vlad Zamfirescu

Trivia

 • Filmul este debutul regizoral al actorului Vlad Zamfirescu.
 • În timpul repetițiilor pentru film, în București, care au durat peste 2 luni, autorii filmului au constatat că scenariul este foarte potrivit și ca piesa de teatru. Imediat după ce s-au terminat filmările, în 2015, Vlad Zamfirescu a pus în scena piesa la GodotCafe.
 • Prezentat în premieră mondială la TIFF 2018 (Selecție oficială, secțiunea Zilele filmului românesc, clasat pe locul 2 în preferințele publicului, după „Un pas în urma serafimilor”, regizat de Daniel Sandu, 2017)
 • Selectat în competiția oficială la Burgas International Film Festival, Bulgaria 2018, Buzz Cee 2018, Festivalul Anonimul 2018.
Vlad Zamfirescu despre film:
„Dacă ești viu, o poveste bună nu te lasă indiferent. Am citit scenariul, mi-a plăcut, am știut că trebuie să fac un film. Să spun povestea. E simplu. Când ți se întâmplă ceva puternic, important, arzi să spui, să dai mai departe. Am citit scenariul, l-am dat și altora să-l citească, am strâns o echipă de actori excepționali, am avut norocul unui producător care a crezut în proiectul asta, de la prima lectură, am făcut zeci de repetiții, poate sute, - cred că știu pe de rost peste 90% din întreg textul - și totuși nu încetez să mă mir de simplitatea, forța și adevărul „întâmplărilor” din Secretul fericirii”.
Cristina Dobrițoiu despre film:
Secretul Fericirii nu este un clișeu, este un film de comedie cu totul surprinzător a cărui poveste m-a cucerit, de la prima lectură a scenariului. Promitem o comedie cu multe răsturnări de situație care va ține spectatorii cu sufletul la gură. O comedie pe care publicul o va savura, până la final și la care nu va apuca să își verifice telefonul, paginile de Facebook sau Instagram”, 

Secretul fericirii (2018) - Photo