REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Moromeții 2”, la Centenarul Filmului Românesc


     Caravana celor 100 de filme ajunge la finalul lunii noiembrie în Transilvania, în municipiul Cluj-Napoca, cu o expoziție de fotografie și trei filme românești. Evenimentele, din incinta Cinematografului „Florin Piersic”, se vor desfășura pe parcursul a două zile și îl vor readuce în fața publicului pe marele actor Florin Piersic, care va veni la întâlnirea cu cinefilii clujeni, în cadrul proiecției filmului Pintea (30 noiembrie, ora 20.30). Întâlnirea va fi moderată de Irina-Margareta Nistor.
     Ioana Bugarin și Iosif Paștina vin în a doua zi a Centenarului Filmului Românesc la Cluj-Napoca. Sâmbătă, 1 decembrie, actorii vor participa la proiecția filmului Moromeții 2 (1 decembrie, 21.00), în prezența Irinei-Margareta Nistor, care este și Ambasadorul proiectului.
     Centenarul Filmului Românesc la Cluj-Napoca este susținut de Primăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu Cinema „Florin Piersic”.
     Detalii: 100filme.ro
(27.11.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: centenarul filmului romanesc, florin piersic, ioana bugarin, iosif pastina, morometii 2 film, pintea film

Opinii: