REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmEchipa „Ana, mon amour” porneşte în turneu pe 1 martie


     Regizorul Călin Peter Netzer, împreună cu actorii Diana Cavallioti, Mircea Postelnicu şi o parte din echipa de realizatori a filmului  Ana, mon amour vor întâmpina publicul românesc în cadrul galelor speciale din avanpremieră organizate în mai multe oraşe din ţară, începând cu 1 martie.
     În București, premiera de gală a avut loc luni seară, pe 27 martie, la Grand Cinema& More din Băneasa Shopping City, unde au fost prezenți regizorul Călin Peter Netzer, producătorul Oana Iancu, scenariştii Iulia Lumânare şi Cezar-Paul Bădescu, monteuza Dana Bunescu, câştigătoarea ,,Ursului de Argint”, precum și actorii Diana Cavallioti, Mircea Postelnicu, Vasile Muraru, Vlad Ivanov, Adrian Titieni.
     Următoarea întâlnire cu echipa filmului va avea loc chiar de 1 martie, la Cinema City de la Iulius Mall din Cluj, ora 21:30, unde Călin Peter Netzer, Mircea Postelnicu, Ionuţ Caras şi producătorul Oana Iancu vor semna autografe şi vor face poze cu toţi cei prezenţi. În acelaşi timp, Diana Cavallioti, Iulia Lumânare şi Cezar Paul Bădescu îi vor aştepta pe cinefilii din Piteşti, la Cinema Trivale, înainte de avanpremiera de la ora 21:40.
     Joi, 2 martie, regizorul, producătorul şi actorul Mircea Postelnicu vor face cunoștință cu publicul din Timişoara, la Cinema City Iulius, de la ora 20:50, iar Dana Bunescu şi Cezar Paul Bădescu vor întâmpina spectatorii de la Cinema City VIVO! din Constanţa, începând cu ora 20:00.
     Ieşenii se vor întâlni cu regizorul filmului şi actorul Igor Caras Romanov pe 9 martie, de la ora 19:30 la cinematograful Cinema City Iulius, în timp ce Diana Cavallioti şi Mircea Postelnicu îi vor saluta pe cinefilii din Piatra Neamţ, pe 5 martie, la cinematograful Dacia, începând cu ora 17:30.
     O producţie Parada Film, Ana, mon amour este analiza unei poveşti de dragoste şi dependenţă, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu, care va intra pe marile ecrane pe 3 martie 2017
(01.03.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: ana mon amour film, calin peter netzer, dana bunescu, film romanesc, premiera de gala

Opinii: