REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„De ce eu?”, lansare pe DVD


     De ce eu? se lansează pe DVD vineri, 18 decembrie, ora 19.45, la Cărturești Carusel din București, în prezența regizorului Tudor Giurgiu și a actorilor Emilian Oprea, Mihai Constantin și Andreea Vasile, care vor acorda autografe.
     În ziua lansării, doar la librăria din Centrul Vechi, DVD-ul va putea fi cumpărat la un preț promoțional, redus cu 20%.
    Ediţia specială pe DVD conține două discuri, al doilea fiind dedicat materialelor extra: interviuri exclusive cu regizorul Tudor Giurgiu, actorul Emilian Oprea şi fostul procuror Alexandru Lele, secvențe de making of, zece scene tăiate, inclusiv finalul, în mai multe variante alternative și un montaj despre cazul Panait în presă, comentat de Tudor Giurgiu. Videoclipurile dedicate filmului – „Political Animals”, al trupei Grimus, și „Oameni noi”, al formației Luna Amară - se regăsesc și ele pe DVD, alături de trailer, teasere și galerii foto.
     Un alt bonus este broșura-dosar de 32 pagini despre ultimele luni din viaţa procurorului Panait, cu fișe dedicate principalelor personaje politice şi din Justiţie implicate.
     Din punct de vedere tehnic, filmul este disponibil la calitate PAL şi sunet 2.0 stereo şi S.l surround, cu subtitrări în limbile engleză și franceză. De ce eu? va fi lansat în curând și într-o ediție limitată pe Blu-ray.
     De ce eu? a fost văzut de peste 65.000 de spectatori în cinematografele din România. A avut premiera mondială la Berlin și a câștigat Premiul Uniunii Criticilor de Film din Bulgaria în Balkan Competition, la Festivalul de la Sofia, și o mențiune specială la Festivalul Internațional de Film Zerkalo.
     Detalii: Facebook
 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: andreea vasile, dvd de ce eu, emilian oprea, tudor giurgiu

Opinii: