REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmCinepub live: Ileana Bîrsan în dialog cu Dan Chișu


     Cel mai recent film al său, Aniversarea, a avut lansarea internațională toamna aceasta la Festivalul Internațional de Film de la Varșovia și va putea fi urmărit pe marile ecrane din România începând cu 10 noiembrie. Până atunci, Cinepub.ro vă invită la o discuție cu regizorul Dan Chișu.
     Întâlnirea are loc miercuri, 8 noiembrie, la ora 19.00, la Librăria Cărturești, sau online pe www.cinepub.ro. Discuția va fi moderată de Ileana Bîrsan.
     Fie că este vorba despre Ursul bătrân și pe moarte care trebuie să fie răscumpărat de angajații Circului de stat, despre cum o WebSiteStory ajunge să dezvăluie detalii despre o crimă, despre Bucureștiul NonStop văzut în jurul unui magazin de cartier, despre Déjà vu-ul unui triunghi amoros dezvăluit prin ochii protagonistului sau despre Aniversarea de 94 de ani a unui personaj important din România de dinainte de 1989 – de fiecare dată filmele semnate de Dan Chișu abordează subiecte incitante, care captează spectatorii.
     Pe CINEPUB puteți urmări șapte filme regizate de Dan Chișu: lungmetrajele București NonStop, Déjà vu, Și caii sunt verzi pe pereți, Ursul, WebSiteStory, documentarul YouTube Bazaar și scurtmetrajul De ce pe mine?.
     Detalii: www.cinepub.ro
(08.11.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cercul cinepub, cinepub.ro, dan chisu, ileana birsan, libraria carturesti

Opinii: