REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Monștri.”, regia Marius Olteanu, la TLV Fest și în cinematecile din Israel


     Organizatorii israelieni au selectat în competiția oficială a festivalului TLV Fest - Festivalul Internaţional de Film LGBT (5-15 iunie), filmul românesc Monștri. (2019, regia: Marius Olteanu), prezentat în premieră în Israel. Pelicula va beneficia de două proiecții la Cinemateca din Tel Aviv, în datele de 9 și 15 iunie 2019, cu sprijinul ICR Tel Aviv. Proiecții suplimentare ale filmului românesc vor avea loc în data de 26 iunie 2019, ora 20:30, la cinematecile din Haifa și Holon.
     Producţia, singurul film românesc participant anul acesta la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin – Berlinale, a fost laureată cu Premiul publicului din partea juriului cititorilor publicaţiei germane Tagesspiegel – unul dintre cele şase jurii independente care acordă anual premii la Festivalul de la Berlin. Filmul reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului Marius Olteanu.
TLVFest -Festivalul Internaţional de Film LGBT este organizat cu sprijinul Ministerului Culturii și Sportului din Israel, Cinematecii din Tel Aviv și Centrului LGBTQ.

 
(7.06.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cristian popa actor, judith state, marius olteanu regizor, monsters film, monstri film, tlv fest israel

Opinii: