REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmAnonimul 2019: ”Monștri.”, cu Marius Olteanu și Șerban Pavlu


     Pelicula a fost inclusă în competiția Anonimul, după ce a primit, în 2019, Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru debut la TIFF, Premiul publicului la Berlin, Premiul pentru cel mai bun scenariu în Muntenegru.
     Proiecția filmului Monștri., scris și regizat de Marius Olteanu, a fost însoțită de discuții cu publicul, la care au participat regizorul și Șerban Pavlu și producătorul Claudiu Mitcu.
     Povestea de dragoste a unui cuplu - Cristian Popa, Judith State – este întreruptă de atracția pe care el o simte pentru un alt bărbat - Șerban Pavlu. Teama de a recunoaște că este homosexual, presiunea familiei, sentimentele pentru soție, toate sunt adunate în momentul de dramă al filmului. Actorul Șerban Pavlu a fost întrebat despre motivele care l-au determinat să accepte acest rol (iubitul lui Arthur), un contre-emploi pentru el.
     Monștri. este produs de We Are Basca și Parada Film și va intra în cinematografe în această toamnă.
Imagine: Anonimul IFF
Montaj: Radu Georgescu


Galerie Foto

Cuvinte cheie: anonimul iff 2019, claudiu mitcu, marius olteanu regizor, monstri. film, parada film, serban pavlu, we are basca

Opinii: