REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



“Ivana cea Groaznică”, în deschiderea unei ediţii limitate a Festivalului Ceau, Cinema!


     Filmul Ivana cea Groaznică va deschide, în prezenţa regizoarei sârbo-române Ivana Mladenović, ediţia a şaptea a Festivalului Ceau, Cinema! de la Timişoara.
     Adaptat la noua situaţie sanitară, festivalul va avea loc între 16 şi 19 iulie, într-o ediţie limitată, exclusiv în aer liber, la Grădina de Vară Capitol şi în fostul cinematograf Arta, cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie impuse de autorităţi 
     "Suntem nevoiţi să facem o ediție limitată, fără câteva din secţiunile tradiţionale şi redusă la esența festivalului: filme în aer liber, oameni împreună în fața marelui ecran demonstrând că viața merge mai departe. Ceau, Cinema! 2020 nu va fi experiența atât de intensă cu care s-a obișnuit publicul, dar încearcă să ofere câteva raze de speranțe din proiector" afirmă echipa festivalului.
     După ce a fost recompensat cu premiul special al juriului secţiunii Cineasti del Presente din cadrul Festivalului de Film de la Locarno 2019, Ivana cea Groaznică a fost prezentat în mai multe festivaluri internaţionale, printre care cele de la Zagreb, Angers, Trieste, Belgrad sau Göteborg.
Detalii: Ceau, Cinema!
(17.06.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: ceau cinema 2020, ivana cea groaznica film, ivana mladenovic

Opinii: