REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmGala Premiilor Gopo 2017, în direct la TVR 2


     Cea de-a XI-a ediție a Premiilor Gopo va avea loc marți, 21 martie 2017, în Sala Mare a Teatrului Național „Ion Luca Caragiale” din București.
     Pentru al doilea an consecutiv, amfitrionul galei va fi cunoscutul actor Alexandru Bogdan.
     Postul național de televiziune, TVR 2, va difuza, în direct, începând cu ora 20.00, sosirea invitaților pe covorul roșu, iar de la ora 20:40 ceremonia de decernare a premiilor.
     Gala Premiilor Gopo va fi transmisă în direct și la Radio România Cultural, dar și online pe www.premiilegopo.ro.
     Printre actorii care se vor urca pe scena Premiilor Gopo pentru a înmâna mult-râvnitele statuete îi amintim pe Victor Rebengiuc, Dana Dogaru, Marian Râlea, Diana Cavallioti, Ana Ularu, Raluca Aprodu sau Tudor Istodor.
     Pe lângă cele mai aşteptate trofee ale serii (Cel mai bun filmCel mai bun regizor), din programul galei nu vor lipsi Premiul pentru Întreaga Carieră – oferit actorului Ion DichiseanuPremiul Gopo pentru Întreaga Activitate – acordat actorului Valentin Uritescu.
     La această ediție,  Sieranevada (regia Cristi Puiu) a obținut 16 nominalizări la 13 categorii, urmat de filmul  Câini, debutul lui Bogdan Mirică (13 nominalizări),  Inimi cicatrizate (regia Radu Jude) cu 12 nominalizări și   Bacalaureat (regia Cristian Mungiu) cu 9 nominalizări.
     Detalii: Premiile Gopo
(15.03.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: alex bogdan, bacalaureat film, caini film, premiile gopo 2017, sieranevada film, televiziunea romana

Opinii: