REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



FILM + lansează apelul de proiecte pentru tinerii cineaști - ediția a V-a


     FILM +, laboratorul de lucru, consultanță și sprijin, invită tinerii realizatori de film din România și din regiune să aplice la cea de-a cincea ediție a programului. FILM + este dedicat tinerilor realizatori de film care au un proiect de scurtmetraj sau lungmetraj în derulare și au nevoie de consultanță și sprijin, indiferent de stadiul în care se află proiectul. Aceștia își pot înscrie proiectele prin completarea formularelor online de pe site-ul FILM + https://film-plus.ro/how-to-apply/, indiferent de genul acestora (ficțiune, animație, documentar, experimental) și stadiul în care se află la momentul aplicației (dezvoltare de scenariu, producție, post-producție).
     Data limită pentru aplicații este 15 iulie 2020.
     Programul pune la dispoziția aplicanților resurse fizice, precum și expertiza îndrumătorilor și a partenerilor pentru susținerea proiectelor selectate.
     FILM+ a fost inițiat în anul 2016 de o echipă de tineri cineaști, formată din directorul de imagine Ana Drăghici, Alex Trăilă, consultant în cinematografie și audiovizual, regizorul Paul Negoescu și producătoarea Anamaria Antoci, cu scopul de a reuni resurse și expertiză în cadrul unei platforme de colaborare ce vine în sprijinul realizatorilor de film.
     Prin edițiile anterioare, FILM + a susținut dezvoltarea a peste 50 de proiecte și a oferit tinerilor realizatori de film ocazia de a participa, în cadrul secțiunii FILM + Pop-Up, la workshop-uri și masterclass-uri susținute de cineaști consacrați precum Corneliu Porumboiu, Radu Jude, Ralitza Petrova, Andrei Ujică, Ada Solomon și alte personalități
importante ale industriei de film.
Detalii: Film+
(11.06.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: alex trăilă, ana drăghici, ana maria antoci, film plus 2020, film plus laborator, paul negoesu

Opinii: