REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Atelier de actorie susţinut de Alina Grigore la Ceau, Cinema!


     Pasionaţii de film sunt invitaţi să se înscrie la un curs de actorie pe care îl va susţine actriţa, scenarista şi regizoarea Alina Grigore în cadrul celei de-a noua ediţii a Festivalului Ceau, Cinema! de la Timişoara. Atelierul Ceau, Cineva! este organizat, în acest an, în parteneriat cu şcoala de actorie InLight. În 2018, Alina Grigore a făcut parte din juriul festivalului.
     În perioada 15-17 iulie, participanţii la acest curs intensiv vor învăţa de la Alina Grigore şi echipa ei instrumentele pe care le foloseşte tehnica de actorie de film InLight, de la explorarea propriei personalităţi şi a personalităţii celuilalt, la lucrul în echipă, studierea limbajului cinematografic, învăţarea termenilor uzuali pe platoul de filmare, crearea unui C.V. şi a unui headshot pentru cariera de actor de film. De asemenea, cursanţii vor avea acces la proiecţii din cadrul Ceau, Cinema!
     Participarea la atelier este gratuită, iar locurile sunt limitate. Cei care doresc să se înscrie sunt rugați să completeze formularul disponibil pe site-ul ceaucinema.ro: Atelierul Ceau, Cineva!
Atelierul Ceau, Cineva! este adresat în acest an persoanelor de peste 16 ani interesate să afle mai multe despre actorie. Termenul limită pentru înscrieri este 1 iulie.
     Ceau, Cinema! este un festival dedicat filmului european, organizat de Asociaţia Pelicula Culturală şi Asociaţia Marele Ecran. Finanţat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte. Co-finanţat de Consiliul JudeţeanTimiş. Sponsor principal: Groupama Asigurări. Sponsori: Conceptual LabbyTheoNissim, HELLA România, Porsche Timişoara, Tazz. Parteneri culturali principali: Centrul Cultural German din Timişoara, Institutul Polonez Bucureşti, Forumul Cultural Austriac Bucureşti, Institutul Liszt – Centrul Cultural Maghiar București, Institutul Francez din Timișoara, Centrul Ceh Bucureşti. Parteneri: Cinema Victoria, InLight Center, Fundaţia Cartea Călătoare, Asociaţia Ceva de Spus, AsociaţiaCetăţean de Traian, Ibis Timisoara City Center, Faber, Muzeul Naţional al Banatului, Animest, Consulatul Germaniei la Timişoara, Asociaţia Culturală Cinemazero, Timişoara la cutie, Casa Artelor – DirecţiaJudeţeană pentru Cultură Timiş, Claudia Roşu, Balamuc – loc de joacă ş-altele, Auăleu, iaBilet, Hostel Cornel. Parteneri media: Kiss FM, Allabout Romanian Cinema (AaRC.ro), Ziarul Metropolis
Detalii: ceaucinema.ro, Facebook / twitter
 
(31.05.2022)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: alina grigore, atelier de actorie la ceau, cinema 2022, ceau, cinema 2022, crai nou film, inlight center

Opinii: