Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism




Andrei Feher


  • Director de fotografie
  • Born: 25.05.1916 in
  • Died: 28.04.2003 in Los Angeles, SUA
Director de fotografie în perioada 1950-1960. Din cauza situației politice din România, emigrează în Italia (unde semnează Andrea Bianchi), apoi Iugoslavia. Se stabilește în Suedia (unde semnează Andrew Whyte), unde lucrează ca scenarist, regizor și producător în industria pornografică. La mijlocul anilor '80, se mută în Franța, unde lucrează în aceeași zonă. Fiul lui, Thomas Anderkvist, lucrează ca production manager la filmele lui. read more

Known for:

1960

1957

1954

1953

Festivals / Awards

Filmography

Director de fotografie

1962

1962

1961

1960

1958

1957

1956

1954

1953