Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism




Costel Băloiu


  • Actor
  • Born: 17.05.1959 in București
Copil-actor, e distribuit de Francisc Munteanu în filmele Roșcovanul și Pistruiatul, apoi de către Sergiu Nicolaescu în câteva filme. La maturitate, este șofer de taxi. read more

Known for:

1985

1977

1974

1973

Festivals / Awards

Filmography

Actor

2021

șofer taxi

1992

Firu

1985

1978

Sucă

1978

Culiță, fratele lui Peneș

1977

Mihai Secoșan ”Roșcovanul”

1976

Mihăiță, băiatul lui Mohor

1974

Pistruiatul

1973

Articles & Interviews