Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism




Radu Vaida


  • Actor
  • Born: 11.05.1952 in Cluj-Napoca
Absolvent Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti (UNATC), 1975, clasa prof.Sanda Manu şi Octavian Cotescu. Debutează la Teatrul de Stat din Oradea (1975-1980), cu rolul principal din ”Steaua fără nume”. Emigrează în Suedia, unde devine creator de instrumente muzicale (ocarine). read more

Known for:

1982

1982

1982

1979

Festivals / Awards

Filmography

Actor

1986

Miron

1982

Iancu

1982

Cuțitaru

1982

1982

Pandele

1981

Șovagăul

1979