Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism




Silvia Năstase

Silvia Magdalena Năstase


  • Actriță
  • Born: 05.02.1943 in București
Absolventă Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti (UNATC), promoţia 1965, clasa profesor George Dem Loghin. Actriță la Teatrul de Stat Brăila (1965-1966), Teatrul Municipal Ploiești (1966-1981), Teatrul Național ”IL Caragiale” București (1981-2004). read more

Known for:

2019

2015

2010

1986

Festivals / Awards

Filmography

Actriță

2019

Bătrâna din parcare

2015

Bunica

2014

Ica

2010

Cenușă și sânge

2009

Aliens in the Wild, Wild West (video)

Woman

1999

Teenage Space Vampires

Mrs. Gibson

1999

Phantom Town

Western Lady

1999

Femme 1 Eglise / Femeie la biserică

1998

1986

1985

Racheta albă (serial tv)

Mama lui Viorel

1984

Nina Tudose

1982

Lumini și umbre (serial tv)

1981/1982

1977

1971

Lucia Dragomirescu

1965