Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism




Carla Fotea


  • Producător
  • Born: 01.10.1992 in Focșani
Absolventă a Liceului ”Spiru Haret” din Focșani, a SNSPA (2011-2014). Master în producția de film la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (2014-2016). Lucrează în echipele BIEFF (2017) și Les Films de Cannes a Bucarest (2014-2017). Participă la programul Berlinale Talents în 2016. În prezent, producător la casa de producție micro Film, unde lucrează cu Ada Solomonread more

Known for:

2019

2018

2017

Festivals / Awards

  • 2016
NexT Petrecere privată Best Pitch (împreună cu Octav Chelaru)
  • 2016
Sarajevo Petrecere privată Best Pitch

Filmography

Producător

2024

2023

producător executiv

2021

producător executiv

2021

2020

2020

producător delegat

2019

production manager

2018

producător executiv

2017

producător

2016

asistent producție

2016

coordonator producție

2015

asistent producție

2015

production manager

2015

2015

Galloping Mind

asistent producție

2015

asistent producție

2014

Articles & Interviews