REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Proiectele românești de la Torino Film Lab 2016


     Ediția de anul acesta a Torino Film Lab include două proiecte românești: And They May Still Be Alive Today (regia Cristian Tudor Jurgiu, producător Bogdan Crăciun) și Bad Trunk (scenariu Cristina Bîlea).
     And They May  Still Be Alive va fi produs de Libra Film și este reprezentat la Torino de Tudor Jurgiu și Bogdan Crăciun. Filmul are nevoie de un buget de € 527.500, din care are mai are nevoie de € 217.500, conform datelor de pe site-ul Torino Film Lab. Povestea urmărește un cuplu, pe Clara și Vlad, care sunt hotărâți să trăiască dragostea perfectă. Dar ea vrea să găsească marea dragoste, în timp ce el vrea pe oricine.
     Bad Trunk este scenariul Cristinei Bîlea, care prezintă proiectul la Torino. O noaptea ca oricare alta pentru ceilalți este cea mai îngrozitoare pentru Nadia și Bobo. O tânără casnică, Nadia și-a otrăvit soțul mai în vârstă și acum caută o variantă de a scăpa de cadavru. Bobo, un hoț evadat din închisoare, care fuge de poliție prin pădure, se ascunde pe furiș în portbagajul Nadiei, unde află că nu este singur. Este greu de spus cine pe cine ia ostatic și care sunt mizele reale ale acestei întâlniri neobișnuite.
     Detalii: And They May Still Be Alive | Bad Trunk
(24.11.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: bogdan craciun, cristian tudor jurgiu, cristina bilea, libra film, torino film lab 2016

Opinii: