REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmProducătoarele de film Livia Rădulescu și Gabriela Suciu la ACE Training Days Poland 2023


     Institutul Cultural Român de la Varșovia susține participarea producătoarelor de film Livia Rădulescu și Gabriela Suciu la atelierele organizate de ACE Training Days Poland de la Varșovia în perioada 22-23 noiembrie 2023. Atelierele vor avea drept temă oportunitățile internaționale de finanțare a producțiilor cinematografice, precum și aspecte legate de negociere.
     Livia Rădulescu și Gabriela Suciu au fost selectate de ACE Training Days Polonia 2023 pentru a participa la o serie de training-uri și workshop-uri în cadrul celei de-a XXXIII-a sesiuni a Programului anual pentru producători ACE. Livia Rădulescu a fost invitată cu un proiect de film științifico-fantastic intitulat Monarhul (r. Dan Radu Mihai).
     Programul ACE Training Days Poland 2023 are ca temă „Elementele esențiale ale coproducției: Ce este negocierea“. Atelierul interactiv include sesiuni plenare, studii de caz, precum și întâlniri de grup oferite cu ajutorul consultanților și producătorilor ACE, care au experiențe deosebit de solide în finanțare internațională, coproducție, negociere, vânzări și distribuție și care vor împărtăși cunoștințele și expertiza lor internațională.
     Creată în 1993, platforma ACE Producers își propune să pregătească producătorii independenți pentru a face față provocărilor și oportunităților specifice acestei industrii foarte dinamice. Rețeaua ACE permite schimbul de experiență și know-how între membrii săi la nivel european, dar și internațional. Una dintre modalitățile de acțiune ale ACE Producers este formarea producătorilor, oferind un mix de programe de formare și networking la cel mai înalt nivel.
 
 
(20.11.2023)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: ace training days poland 2023, gabi suciu, icr varsovia, livia radulescu

Opinii: