REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmMircea Diaconu și Horațiu Mălăele, invitați la „Caravana filmului românesc”


     „Caravana filmului românesc” revine în această vară la Amara cu programul „Capodopere ale cinematografiei naţionale”, vizionările fiind urmate de discuții cu Mircea Diaconu și Horaţiu Mălăele.
     Proiecţiile, organizate în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Amara, vor avea loc în perioada 17 – 23 iulie, la Grădina de Vară, cu începere de la ora 21.00.
     Miercuri, 19 iulie, la ora 21.00, publicul se va putea întâlni cu Mircea Diaconu care va fi prezent la proiecţia filmului Tache (regia Igor Cobileanski).
     Joi, 20 iulie, de la ora 20.30, spectatorii se pot întâlni cu Horaţiu Mălăele, care va susţine recitalul Sunt un orb. Despre acest spectacol, Horaţiu Mălăele spune: „Spectacolul Sunt un orb cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar şi proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră”. Recitalul va fi urmat de  proiecţia filmului Funeralii fericite (regia Horațiu Mălăele).
     Din programul caravanei mai fac parte filme precum: Mihai Viteazul (regia Sergiu Nicolaescu), Iarna bobocilor (regia Mircea Moldovan), B.D. la munte și la mare, B.D. intră în acțiune, Cucoana Chirița (regia Mircea Drăgan).
     Accesul publicului este gratuit, în limita locurilor disponibile.
     Detalii: www.asociatiacinecultura.ro // www.caravanafilm.ro
 
Program Caravana filmului românesc
Grădina de vară - Amara
 
Luni, 17 iulie, ora 21.00: Mihai Viteazul (regia Sergiu Nicolaescu)
Marţi, 18 iulie, ora 21.00: Cucoana Chirița (regia Mircea Drăgan)
Miercuri, 19 iulie, ora 21.00: Tache (regia Igor Cobileanski)
Joi, 20 iulie, ora 20.30: Recital HORAŢIU MĂLĂELE: SUNT UN ORB
urmat de proiecţia filmului Funeralii fericite
Vineri, 21 iulie, ora 21.00: B.D. intră în acțiune (regia Mircea Drăgan)
Sâmbătă, 22 iulie, ora 21.00: B.D. la munte și la mare (regia Mircea Drăgan)
Duminică, 23 iulie, ora 21.00: Iarna bobocilor (regia Mircea Mureșa)
 
(14.07.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: caravana filmului romanesc amara 2017, funeralii fericite film, horatiu malaele, mircea diaconu, tache film

Opinii: