REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Comedia „Ghinionistul”, regizată de Iura Luncașu


     Ghinionistul este cel mai recent film regizat de Iura Luncaşu, o comedie romantică despre un tânăr muzician (interpretat de Vlad Logigan) din Reșița care pare să ajungă doar în situații neplăcute, în încercările lui de a-și întreține cele două surori mai mici care merg la școală.
     Filmul a fost lansat în cinematografele din România pe 8 decembrie, după o conferință de presă la care echipa de filmare a povestit mai multe despre perioada de filmare. Printre membrii echipei prezenți la discuție au participat regizorul Iura Luncașu, directorul de imagine Andrei Băltărețu-Iancu și actorii Vlad Logigan, Sânziana Tarța, Radu Gabriel, Levent Sali și cântăreața Ruby. 
 

     Filmul a fost produs independent, adică fără finanțare de la Centrul Național al Cinematografiei, dar printr-un sprijin generos de la primarul orașului Reșița, precum și de la mediul de afaceri local.  Mai multe despre parteneriatului cu autoritățile locale ne-a povestit regizorul Iura Luncașu.
 

Vlad Logigan a vorbit despre personajul său și provocările pe care le-a simțit în acest proiect. 
 

Sânziana Tarța este o tânără actriță pe care o puteți vedea în spectacolele de la Teatrul Național Cluj Napoca. În Ghinionistul, Sânziana este partenera lui Vlad Logigan.
 

Gheorghe Visu interpretează rolul tatălui lui Robert (Vlad Logigan). 
 
Imaginea Valeriu Ciubotaru
Montaj: Radu Georgescu
 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: gheorghe visu, ghinionistul film, iura luncasu, sanziana tarta, vlad logigan

Opinii: