REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmExpoziții și proiecte virtuale, la Muzeul Național de Istorie a României


     Ca urmare a extinderii epidemiei virale cu Covid-19 şi a recomandărilor oficiale în privinţa luării de măsuri de prevenţie, Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) anunță închiderea temporară a tuturor expozițiilor pe întreaga perioadă a stării de urgență.
     În aceste condiții, MNIR invită publicul să viziteze expozițiile virtuale ale muzeului, printre care se numărăː Columna lui Traian, România în Marele Război, Felix Terra, SEMPER UNITI – Centenarul Marii Uniri, Fețele noi ale armelor vechi, O experiență europeană. Moștenirea istorică și culturală a germanilor din România, Muzeul Jucăriilor și Ștefan cel Mare. Din istorie în veșnicie. Acestea sunt disponibile pe Muzeul Virtual, dar și pe pagina de Facebook.
     De  asemenea, MNIR  facilitează accesul digital la o serie de proiecte interesante și valoroase, precumː iMAGO Romaniae, Capodopere 2019, Marele Război, Comunismul în România, Galeria Portretelor, Oameni, locuri și comori, Arhiva documentară Octavian Iliescu, Muzeul Virtual al Unirii. Proiectele pot fi accesate pe site-ul MNIR https://www.mnir.ro/.
(25.03.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: carantina 2020, covid 19, expozitii virtuale, ministerul culturii, mnir, muzeul national de istorie al romaniei

Opinii: