REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmAnimația „World War Cup” – trailer oficial


     Scurtmetrajul de animație World War Cup, în regia lui Sebastian Cosor și produs de Mihai Mitrică prin Puls Digital Production și SAFE FRAME, și-a lansat trailerul oficial.
     Lansarea filmului este plănuită pentru luna decembrie a anului 2016, acesta urmând să intre în circuitul festivalier în 2017.
     World War Cup este o poveste despre regrete și amintiri care vindecă. Doi veterani de război se întâlnesc pentru a vedea împreună un meci de fotbal pe care amintirile lor îl transformă într-o adevărată confruntare pe câmpul de luptă. Cu regretul de a fi făcut în război o greșeală de neiertat, cei doi se imaginează acum câștigători pe terenul de fotbal, iar victoria le vindecă frustrările din tinerețe. Vocile care dau viață celor două personaje, în tinerețe (când sunt soldați), vor fi cele ale actorilor Tudor Chirilă și Andi Vasluianu.
     A fost lansată și piesa de pe coloana sonoră a filmului care poartă numele scurtmetrajului și este semnată de trupa L.O.S.T. Piesa care dă titlul filmului se poate descărca de aici.
     Detalii: www.world-war-cup.com // facebook
 

 


 
(22.07.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: animatie romaneasca, mihai mitrica, sebastian cosor, world war cup animatie

Opinii: