REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Alien Film caută designer de afiș pentru „Proiecționistul”


     Norbert Fodor, Alien Film și CitiZenit lansează un concurs de design de afiș. Câștigătorul va lucra cu Alien Film pentru următoarele lor proiecte (design, storyboard, prezență pe platou).
     Cei care doresc să participe la concurs trebuie să înscrie un afiș pentru scurtmetrajul Proiecționistul, regizat de Norbert Fodor. Ultima zi de înscriere este 15 ianuarie 2016, iar lucrarea trebuie trimisă la adresa proiectionistul@alienfilm.ro, împreună cu datele de contact (nume, prenume, adresă de e-mail și numărul de telefon). Pentru schița posterului participanții trebuie să aibă în vedere soundtrack-ul, sinopsisul, key visuals (protagonistul și motoretă/glob de sticlă/sintetizatoare) și keywords (70s film poster, neon colors, B-Movies, Polish Poster School).
    Filmul este un mockumentary care îl urmărește pe Alex (27), portarul fostului cinema Solidaritatea, acum – casă de cultură. Moștenitor de meserie și pasiune de la tatăl său, fostul proiecționist al cinematografului, Alex își petrece majoritatea timpului creând muzica pe care o iubește cel mai mult din lume. Piramida, cel mai drag loc al său, este formată din zeci de sintetizatoare, modulatoare, clape, mixere și alte aparate analogice, legate între ele ca să formeze o orchestră dirijată de Stereocore, numele său de scenă. Visul lui de a organiza o petrecere are o istorie lungă, fără succes, dar asta nu l-a făcut să se dea bătut. Acum, însă, intervine echipa de filmare, care-i documentează traseul, punând și mai multă presiune pe el. Alex încearcă, pentru ultima oară, să organizeze evenimentul la care publicul să-l cunoască și să-i asculte muzica.
    Pe lângă propunerea de colaborare, câștigătorul locului I va primi și materiale promoționale semnate ale scurtmetrajului (tricouri, sticker-e) și afișul înrămat. Cei care se vor clasa pe locurile II si III vor fi invitați la vizionarea în premieră a scurtmetrajului alături de regizor și o parte din echipă.
     Detalii: Regulament

 


 

 



Galerie Foto

Cuvinte cheie: alien film, citizenit, norbert fodor, proiectionistul film

Opinii: