REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film”6,9 pe Scara Richter”, de Nae Caranfil, la Zilele Filmului European de la Sarajevo


     Filmul 6,9 pe Scara Richter, scris și regizat de Nae Caranfil,  (coproducţie România-Bulgaria-Ungaria, 2017) va fi prezentat, în 3 iunie 2018, în cadrul proiectului Zilele Filmului European de la Sarajevo, cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Viena şi al Ambasadei României în Bosnia şi Herţegovina.
     Zilele Filmului European (30mai-9 iunie) se deşfăşoară la Meeting Point Cinema din Sarajevo, evenimentul fiind organizat de membri ai clusterului EUNIC Bosnia și Herțegovina şi EU Info Centre Bosnia și Herțegovina. Din program fac parte producții cinematografice din Austria, Cehia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Polonia, România, Slovacia, Spania şiUngaria. Institutul Cultural Român de la Viena este membru în clusterul EUNIC Bosnia și Herțegovina din 2016. Institutul Cultural Român de la Viena a prezentat lungmetrajul și la Viena, în cadrul LET’S CEE Film Festival 2017.
(1.06.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: 6,9 pe scara richter film, nae caranfil, zilele filmului european la sarajevo 2018

Opinii: