Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismKlaus și Barosso (2024)

Klaus și Barosso (2024)

- Comedy - - 16.01.2024

Synopsis: Un barman mitoman și iresponsabil trebuie să achite urgent o datorie. Își convinge fratele, un bodyguard integru, dar iute la mânie, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor. Când minciunile ies la iveală și totul se duce de râpă, relația lor ajunge într-un punct critic. Două iubiri imposibile și un strop de onestitate vor salva ziua.

Director: Bogdan Theodor Olteanu

Writer: Bogdan Theodor Olteanu, Adrian Nicolae, Cosmin Nedelcu (Micutzu)

Stars: Cosmin Nedelcu (Micutzu), Adrian Nicolae, Victoria Răileanu


Photo Gallery:

  • Klaus și Barosso (2024)
  • Klaus și Barosso (2024)
  • Klaus și Barosso (2024)
  • Klaus și Barosso (2024)
  • Klaus și Barosso (2024)
  • Klaus și Barosso (2024)
  • Klaus și Barosso (2024)

Browse the entire gallery

Casting:

Cosmin Nedelcu Micutzu
Adrian Nicolae
Victoria Răileanu
Browse the entire cast and crew

Produced By

Bold Film Studio
în coproducție cu Grupa B, Tangaj Production și Avanpost Media
cu sprijinul: MediaCom, Mindshare, Wavemaker, Neumarkt, Pepsi, Lays,  Dentsu Romania, Ursus, Caii de la Letea, Sameday, Presto.
 

Production info

Filmări în august 2023.

Distributors

Forum Film

Storyline

Îndatorat până peste cap, Klaus speră că banii pe care-i va primi de la guralivul Cătă (Alexandru Ion), nașul lui Vlad (Carol Ionescu), în cinstea căruia organizează petrecerea burlacilor, îi vor rezolva toate problemele. Barroso încearcă să-și controleze dezamăgirea și furia, în timp ce petrecăreții corporatiști - Andu (Vlad Drăgulin), Albert (Rolando Matsangos), Cerbu (Codrin Boldea), Deiu (Vlad Brumaru) și Mihai Cazimir (Cezar Antal) - au din ce în ce mai multe nemulțumiri. Dansatoarea Alis (Mădălina Craiu) e jignită, patroana clubului, Vera (Victoria Raileanu), este furioasă, vecinul megaloman și conspiraționist Maxi (Șerban Pavlu) strică atmosfera, iar apariția unor invitați nepoftiți (Alin Florea, Cătă Nicolau, Bogdan Farcaș și alții) riscă să transforme totul într-un dezastru.

Trivia

  • Afișul oficial al filmului este creat de Wopa Communication după fotografiile realizate de Alex Gâlmeanu 

Bogdan Theodor Olteanu despre film:
„Pentru mine este atât distractiv, cât și educativ să scriu cu Adrian și Cosmin. Ei au foarte mult umor, eu nu neapărat, dar sper că se ia. Ce mi se pare fertil este că punem la masă biografii și competenţe ușor diferite și lucrul ăsta este concomitent o sursă de tensiune și o premisă pentru un film bun.”
Cosmin „Micutzu” Nedelcu despre film:
„Filmul este în primul rând o comedie. Povestea este despre doi frați, unul mai descurcăreț, mai pus pe fapte mari, dar fără uneltele necesare de a le îndeplini, așa că recurge mereu la artificii, la drumurile ușoare care, inevitabil, se complică. Unul mai conservator, cu rădăcini puternice, dar destul de ursuz și greu adaptabil când vin peste el evenimente noi. Oare pe cine joc eu, pe cine joacă Adrian? Scopul nostru este simplu: să aducem lumea în cinema și să nu plece de acolo nerâsă.”
Adrian Nicolae despre film:
„Filmul e povestea a doi frați, împreună la bine și la greu. Cosmin și cu mine visam de mult să jucăm într-un film despre prietenia noastră. Încă de pe vremea când nu înțelesesem că dacă vrei să se întâmple ceva trebuie să pui mâna și s-o faci chiar tu. Bogdan nu știu ce visa la vremea respectivă, că noi suntem genul de băieți care nu vorbesc despre trecutul lor. Pentru Grupa B, mica noastră întreprindere creativă, acest proiect e doar începutul.”
 

Website

https://www.facebook.com/bold.film.studio
Klaus și Barosso (2024) - Photo