Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismAfternoon in Drumul Taberei (2010)

După-amiază în Drumul Taberei (2010)

20 min. - Short Movie - - 05.05.2011

Synopsis: Cezar, a guy from Drumul Taberei, a neighborhood in western Bucharest, leaves his barbecue buddies to take care of more pressing matters.

Director: Vlad Trandafir

Writer: Vlad Trandafir

Stars: Bogdan Marhodin, Sergiu Costache


Photo Gallery:

  • Afternoon in Drumul Taberei (2010)
  • Afternoon in Drumul Taberei (2010)

Browse the entire gallery

Casting:

Bogdan Marhodin
Sergiu Costache
Adrian Titieni
Browse the entire cast and crew

Produced By

UNATC

Distributors

UNATC

Storyline

”Trei prieteni în jurul unui grătar în spatele blocului, la o bârfă despre vecina ale cărei ţipete din timpul actului sexual se aud în toată scara. Din grup se desprinde Cezărică, un tânăr de vreo 20 de ani aflat încă sub papucul mamei, o gospodină tipică ce trăieşte intens în reality-show-urile autohtone. Cezărică se grăbeşte să-şi părăsească amicii pentru că are nişte treburi de rezolvat.
După-amiaza lui este o după-amiază a contradicţiilor. Aparent, filmul prezintă o altă zi din viaţa unui băiat ascultător care merge la un interviu pentru a lucra într-o spălătorie auto şi întârzie din cauza unor „probleme“. Cezărică nu pare foarte grăbit atunci când mama îl trimite după alte cumpărături urgente, precum un mop cu găleată şi storcător, şi încearcă să o mulţumească, deşi tot ea îl atenţionează obsedant să nu întârzie la interviu. Cu toate că ajunge cu o oră şi jumătate mai târziu, îi repetă angajatorului: „Eu sunt un om serios, eu când zic ceva, aia fac“. Un scurtmetraj plin de umor amar, în care comicul de situaţie se instalează comod.” (Adina Luncan şi Ioana Todor - timishort.wordpress.com)

Trivia

  • Selected at CineMAiubit 2010, Timishort 2011.

Afternoon in Drumul Taberei (2010) - Photo