REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„The Hunt for Transylvanian Gold”, proiectat la MNIR


     Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) și Kogainon Films organizează o nouă vizionare a documentarului The Hunt for Transylvanian Gold, un documentar despre furtul brățărilor de aur dacice, vechi de aproape 2000 de ani, a cărui premieră a avut loc în luna ianuarie. 
     Proiecția este parte a evenimentului aniversar „Zilele MNIR - 45 de la inaugurare” și va avea loc joi, 11 mai 2017, ora 16:30, la sediul MNIR. Accesul se va face prin intrarea B a muzeului, situată în Strada Poștei (corp Stavropoleos, etaj II, sala Mihai Viteazul).      Intrarea este liberă, prin confirmarea participării la adresa de e-mail: inscrierimnir@gmail.com, în limita a 100 de locuri disponibile.
     Proiecția va avea loc în prezența Procurorului General al României, dr. Augustin Lazăr, a regizorului filmului, Andrei-Nicolae Teodorescu, și a managerului Muzeului Național de Istorie a României, dr. Ernest Oberländer-Târnoveanu.
     Detalii: www.mnir.ro
(11.05.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: andrei nicolae teodorescu, bratari de aur dacice, documentar romanesc, mnir, muzeul national de istorie al romaniei, the hunt for transylvanian gold film

Opinii: