REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film”Planuri de vacanță”, de Alex Mironescu, Premiul pentru scenariu la Tel Aviv


     Cea de-a XXIV-a ediţie a Festivalului Internațional de Film Studențesc (12-18 iunie) a avut loc la Cinemateca din Tel Aviv. În cadrul acestui eveniment, scurt-metrajele românești “Summer Planning” / „Planuri de vacanță”, în regia lui Alexandru Mironescu, și “Love Stories on the Move”/ „Prin oraș circulă scurte povești de dragoste, în regia Carinei Dașoveanu, au fost selectate în cadrul competiției internaționale. Ambele filme sunt produse de UNATC ”IL Caragiale”.
     Cei doi regizori români au fost invitați să susțină ateliere de film în cadrul Festivalului Internațional de Film Studențesc de la Tel Aviv, după proiecțiile filmelor.
     Alexandru Mironescu a câștigat Premiul pentru cel mai bun scenariu cu filmul Planuri de vacanță, în competiția internațională. În rolurile principale sunt Iulia Lumânare și Mihai Smarandache.
Detalii: ICR Tel Aviv
(19.06.2022)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: alex mironescu, carina dasoveanu, festivalul de film studentesc tel aviv 2022, icr tel aviv, planuri de vacanta film

Opinii: